فروش مودم فیبر نوری

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

» معرفی کتاب : ده سوال بی جواب

معرفی کتاب : ده سوال بی جواب

ده سوال بی‌جواب

روزی مردی به "معبد دلفی" رفت و از "آپولون" خواست داناترین مرد آتن را به او بشناساند‌. آپولون، "سقراط" را به او معرفی کرد. مرد به آتن رفت و با مردمان بسیاری سخن گفت. سقراط را نیز پیدا کرد و با او به گفتگو نشست. تفاوت مهمی بین داناترین مرد آتن با دیگران وجود داشت: مردم شهر خیال می‌کردند بسیار می‌دانند در حالی که سقراط به این‌ نتیجه رسیده بود که بسیار نادان است! مردم شهر به سرعت به سوالات جواب می‌دادند در حالی‌که سقراط مرتب در حال سوال کردن بود! او حتی سوالات را با سوال پاسخ می‌داد!

سرنوشت داناترین مرد آتن چه بود؟ او را به جُرم این‌که مردم را گمراه می‌کند محکوم به مرگ کردند و جام شوکران را به وی نوشانیدند!


بر چهره‌ی گل نسیم نوروز خوش است مطلب مرتبط بر چهره‌ی گل نسیم نوروز خوش است

برگرفته از کتاب "ده سوال بی‌جواب" نوشته دکتر محمدرضا سرگلزایی



تبلیغات در ارم بلاگ
فرم ارسال نظر


مطالب پیشنهادی از سراسر وب




  مجله آشپزی   |   توری سایبان گلخانه   |   خرید آنتی ویروس   |   آزمون نظام مهندسی   |   بلاگسازان   |   لینک پرومکس   |   مشاور ایرانی در لندن   |   خرید کتراک   |   مصباح ترمز   |   فروش تجهیزات ویپ   |   آموزش تصویری حرکات بدنسازی  


آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین مطالب مجله


دیگه نگو شام چی بپزم !! ○مجله آشپزی شکمو○ دیگه نگو شام چی بپزم !! ○مجله آشپزی شکمو○ مشاهده